вторник, 12 април 2011 г.

Преждевременната еякулация

Какво е важно за един мъж, за да се чувства добре и да не изпитва комплекси? Тове е един въпрос, на който едва ли има човек, който да не може да отговори. Сексуалното здраве е едно от най-важните, а може би най-важното нещо за всеки истински мъж. За да има самочувствие той желае да притежава голям и добре оформен пенис, да поддържа и управлява своята ерекция и най-важното и може би най-проблемното - да е издръжлив по време на секс, поне до толкова, че да може да задоволи своята партньорка. Но постижими ли са тези неща? Да, разбира се, в днешно време всичко е възможно и за всичко си има начини. Нека изясним на първо място, чисто теоретично, какво представлява Преждевременната еякулация? Като преждевременна се определя еякулацията , която настъпва преди желаното и от двамата сексуални партньори време и става пречка жената да постигне удовлетвореност от сексуалния контакт. На практика това е не е някакво заболяване, а липса на умение за контрол върху изпразването. А тази липса води и до изчезване на самочувствието на мъжът. Най-важните признаци за Преждевременна еякулация са:

• Неконтролируема еякулация, която настъпва лесно след слаба сексуална стимулация
• Понижено сексуално удоволствие поради лошия контрол върху еякулацията
• Чувство на вина и притеснение

Преждевременната еякулация може да се прояви, както и при млади мъже, така и при по-възрастни. Изследванията сочат, че тя се проявява най-често при младите и неопитните, тъй като те все още не са свикнали и не умеят да контролират своята еякулация. Ще се запитате, до кога трае преждевременната еякулация? Това е въпрос с повишена трудност. Дори и лекарите не могат точно да определят нейната продължителност. Може да се избавите от нея след ден, седмица, а понякога продължава с години... Лекарската намеса не е наложителна в такива случаи, освен ако не страдате от някакво сериозно з аболяване, което да причинява бързото семеизпразване. Най-честият проблем е стресът, натоварването, забързаното ежедневие и всичко е изцяло на психическа основа. Ако и при вас е така, то единствено и само вие може да си помогнете. Не започвайте да правите секс с мисълта, че ще свършите бързо и че ще разочаровате своята партньорка, защото в противен случай ще се получи точно тази ситуация. В такива случаи е важно себеотдаването и забравянето на ежедневните проблеми и терзания. Но как все пак да си помогнете? Чудите се, дали няма нещо, което да направи процесът на "оздравяването" по бърз? Има, разбира се. Най-широко разпространеният начин е чрез употребата на подходящи медикаменти, които, разбира се, трябва да се проучат, за да не причинят нови вреди на организма ви.
Напоследък доста по-предпочитани са секс магазините, отколкото аптеките. В подобен тип магазини се предлагат доста разнообразни медикаменти под различна форма. Бихте могли да намерите различни спрейове за задържане, таблетки за забавяне на еякулацията, кремове и гелове, а дори и медикаменти под формата на капки. Предпочитани и с доста завидни резултати са задържащите спрейове като "Love Power", "Cupid Spray", които са на билкова основа и обогатени с важни витамини. Сред таблетките водещо място заемат, нашумелите "Vita Gra", които помагат едновременно и за ерекцията, и за преждевременната еякулация. Интересен и доста предпочитан вариант са така наречените "задържащи" презервативи. Те съдържат в себе си специалният крем "Long Love", който действа по време на секса и предизвиква радост в отчаяните мъже. Същият крем се предлага и в тубичка, която също може да закупите.
Сексът е едно от най-важните неща в една връзка, затова не бива да омаловажаваме този, така неприятен и за съжаление масово разпространен, проблем!

Няма коментари:

Публикуване на коментар